PATRONATUL DIN INDUSTRIA DE CONSERVE DIN LEGUME ȘI FRUCTE ȘI CONSERVE MIXTE ROMCONSERV

ROMCONSERV este singura organizație din România care aduce laolaltă toate companiile din industria procesării fructelor și legumelor. Organizația are drept scop creșterea gradului de competitivitate a produselor membrilor săi, eficacitatea activităților industriale, promovarea produselor traditionale și lansarea de noi produse. Organizația creionează strategii și măsuri de urgență pentru îmbunătățirea capacității de producție, modernizarea activităților secundare și pentru înnoirea tehnologiilor de producție în linie cu standardele europene pentru a permite producerea de alimente sigure și de calitate.

Prin acțiunile și parteneriatele sale la nivel european, ROMCONSERV a contribuit la internaționalizarea industriei și la deschiderea de importante piețe în străinatate. 

ASOCIAȚIA AGRICULTORILOR DIN CIPRU

ASOCIAȚIA AGRICULTORILOR DIN CIPRU este cea mai mare asociație agricolă care reprezintă aproape întreaga producție agricolă a țării. A fost înființată în data de 15 octombrie 1989 iar acum este cea mai mare asociație agricolă din țară, cu membri producători din principalul sector agricol al țării.

Filosofia lor de bază este să-și mențină fermierii ca fiind baza economiei sociale de piață promovând astfel de politici la toate nivelurile.

Asociația se află în Nicosia și are birouri în Famagusta, Limassol, Larnaca și Paphos; este implicată în mod activ în formularea și implementarea politicilor agricole în Cipru.

Asociația este membru cu drepturi depline în organizații internaționale și europene cum ar fi COPA, COGECA și Organizația Mondială a Fermierilor, a implementat și continuă să implementeze programe importante care au în vedere promovarea produselor agricole și acțiuni naționale în beneficiul fermierilor și membrilor săi. 

DELKOF SA – REȚEAUA INDUSTRIILOR DE CONSERVE DE FRUCTE SA

DELKOF SA activează ca o rețea grecească de producători de conserve de fructe, având ca principală activitate prezentarea și promovarea industriei grecești în Europa și la nivel mondial. Aceasta aduce laolaltă cele mai mari fabrici de fructe conservate care dețin o poziție de leader pe piața globală a conservelor de piersici, având astfel o cifră de afaceri care depășeste 500 milioane de euro.

Având sediul în Naoussa, ținutul Imathia, din Macedonia Centrală, membrii DELKOF SA lucrează zilnic pentru a menține înalta calitate și siguranță a produselor lor în beneficiul miilor de fermieri producători de fructe din Grecia.

DELKOF SA a implementat și continuă să implementeze o serie de acțiuni de promovare și informare, programe de cercetare și inițiative luate la nivel național, european si internațional, în timp ce obiectivul principal rămâne același: ca produsele conservate să-și mențină aceeași prospețime și valoare ca și cele proaspete.